“Diákok Kertje” projekt

A Diákönkormányzat megálmodta, a szülői munkaközösség megtámogatta, a FabrikÁCS  https://www.facebook.com/Fabrik%C3%81CS-102915998034119 ingyenes kivitelezésével megajándékozta iskolánkat. Amint a képeken látható, a gyerekek már birtokba is vették. Köszönjük minden kedves támogatónk adományait! Következő projektünk a “ping-pong terasz”.  Felajánlásukat továbbra is köszönettel fogadjuk az Alapítvány számlaszámán. ADDETUR Iskoláért Alapítvány, bankszámla száma CIB Bank Zrt. – 10700598-70369180-51100005.

Adó 1%

Köszönjük támogatóinknak, hogy a 2020-as adó 1%-os felajánlásokból több mint 1 millió forintot kaptunk, így lehetőségünk van új számítógépek vásárlására.

2020-ban Közhasznúak Lettünk

Akkreditált Kiváló Tehetségpont lettünk

Nagy örömünkre szolgál, hogy iskolánk, az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola a 2018/19 évi akkreditációs folyamatban való részvétele eredményeként elnyerte a helyi (intézményi/települési) hatókörű, Akkreditált Kiváló Tehetségpont címet! A tehetségpont akkreditáció eredményét szimbolizáló tábla és oklevél ünnepélyes átadására 2019. március 23-án került sor.